Om oss

Hotellitarbed OÜ (Hotellvaror på svenska) grundades 2001. Idag säljer företaget hotellprodukter i Estland, Lettland, Litauen, Finland, Sverige, Norge och Tyskland.

Företagets mission är att tillhandahålla högkvalitativa hotell- och spa-produkter till de förmånligaste priserna på marknaden.

Sommaren 2015 öppnade vi en webbutik där man med några klick kan beställa ett brett urval av olika nödvändiga produkter för hotell och andra boenden samt betala direkt med kreditkort (VISA, Mastercard) eller mot faktura.

Alla kan beställa – företag och privatpersoner, våra nya och befintliga kunder. Det finns inga begränsningar och alla order är välkomna. Order levereras via kurirföretaget Posti eller DPD överallt i Sverige.

Vi levererar främst toalettartiklar i små förpackningar för hotellrum och -badrum (tvålar, schampon, duschmössor, sykit osv); textilier – lakan, örngott, påslakan, frottéhanddukar, badlakan (även med logotyp), badrumsmattor, bordsdukar, servetter, duschdraperier, hotelltofflor, morgonrockar, kuddar, täcken; hotellprodukter – minisäkerhetsskåp, ställ för väskor, vagnar för väskor, skoputsmaskiner, gummisandaler, vagnar för rumsservice, stryksystem, extrasängar, räcken, städprodukter; klädgalgar – specialgalgar för hotell, bl a stöldsäker galge; papperskorgar och askkoppar för inomhus- och utomhusbruk, inredning för badrum och toaletter – hårtorkar, handtorkar, speglar.

Vi hanterar varje kunds önskemål individuellt och erbjuder hotell exklusiv design och möjligheten att förse produkter med företagsdesign (t ex morgonrockar med logotyp, hotelltofflor med logotyp, små förpackningar med egen design, kit med skönhetsprodukter för spa-anläggningar och vattenparker, kulspetspennor osv). Egen design och företagsgrafik utgör bra reklam för hotell eftersom relationen till kunden är starkare, både under vistelsen och efter vistelsen i form av souvenirer som man tar med sig.

Vi har även lanserat flera egna varumärken: LuxenDiverse (alla Diverse-produkter är försedda med produktnamn på svenska) , Signature, Holitex och New Hotel. Luxen är vårt varumärke för små förpackningar (schampo, tvål, duschmössa, skosvamp osv). Luxen är varumärket med de förmånligaste priserna i Estland och har därför blivit mycket populärt bland hotell. Vi säljer även många skönhetsvarumärken från olika håll i världen såsom osv – om man behöver något riktigt exklusivt kan vi alltid erbjuda det.
Holitex är vårt varumärke för textilier (morgonrockar, handdukar, sängkläder, kuddar, täcken, duschdraperier, madrasskydd, bordsdukar, servetter osv). Varumärket Holitex går ut på att erbjuda välgenomtänkta, lättskötta material för hotell och samtidigt garantera maximal komfort för hotellgäster som använder dem.

De flesta produkter (Luxen, Diverse, Signature-seriens små förpackningar, tofflor, Holitex-textilier, morgonrock, handdukar, sängkläder, galgar, papperskorgar osv) kan levereras direkt från lagret och leveranstiden är 2-5 dagar från mottagandet av ordern till Sverige. Om Du beställer en morgonrock med broderad logotyp kan den levereras så snabbt som inom en vecka.

Vårt produktsortiment ökar kontinuerligt och det är alltid bäst att fråga om en offert. Även om en önskad produkt saknas i vår webbutik eller produktkatalog så kan vi skaffa alla produkter för hotell och spa-anläggningar från vårt omfattande leverantörsnätverk.